Sorg och saknad

En hund med en stor personlighet har lämnat oss, Ariel somnade stilla in hemma i Grödby den 18 mars. nästan tretton och ett halvt år gammal. Efter ett friskt liv så tog det slut på hennes sätt. Hon valde själv när hon lämnade oss, vi behövde inte våndas över beslutet. Jag tog på dagen innan lunch en runda med henne och Nova, hon hängde med som vanligt och lufsade på bakom mig.  Sen på kvällen så bara segnade hon ner för att kort därefter inte längre andas, lungt utan ångest lämnade hon oss och nu är hon i hundhimlen och kan åter rusa fram över ängarna. Tack fina Ariel för allt du lärt mig, nu finns du kvar i dina fina barn och barnbarn, men vi saknar dig hos oss.

Ariel, fotograf Maria Kölestam

Tassamigosträff

I lördags hade vi en liten spårdag här ute i Ösmo. Annika hade fixat marker och dagen bjöd på solsken, en underbar höstdag med klar hög luft och klarblå himmel. Spår hanns med, även lite sökskick för Kitty och Linas del. Fika och pratade gjorde vi så klart också. De som var med var familjen Sternberg med Delta ”Tessie”, Lina med Dyrka ”Kitty”, Annika med Cherokee ”Cilla”, D’Molly och så flaten Alice, Carin och Linn med Ariel och Nova och så urkennelmorsan Linnéa, tyvärr utan hund, men hon passar så klart att mysa med Qocos barn, barn-barn och barn-barns-barn!

Alla samlade för att gruppfoto. Flera bilder kommer…

Träningsdag

I dag var det dags för träningsdag, lydnad och spår stod på schemat. Det är så roligt att få se och ta del av era framsteg. Alla hundarna visade på fint samarbete och bra arbetsglädje. I spårskogen fick jag också se samtliga genomföra bra skogsarbete. Bådar gott inför framtiden! Jobba på nu hemma så är ni snart ute på tävlingsbanorna.

Träningsdag 26 maj. Foto: Nina Carlborg

Från vänster: Carin och Linn med mormor Ariel, Lina med Dyrka ”Kitty”, Nina med Dimma, Stina med Dylan ”Dunder” och Annika med mamma Cherokee ”Cilla” och D’Molly.