Grattis, men också sorg

Ett inlägg som både rymmer glädje och sorg, som livet tyvärr ofta är. Börjar med det roliga, Tassamigos Dylan ”Dunder” och Dallas ”Fender” deltog på RM-utställningen i Vårgårda i helgen. Dallas fick VG och 2:a i ökl hanar, Dylan också VG och 4: i ökl hanar. Stort grattis till både Anette och Stina och tack för att ni visar upp era fina gossar. Stina passade samtidigt på att göra exteriördelen till korningen med Dylan och det gick utmärkt och han tituleras numera Korad Tassamigo´s Dylan, grattis till det också.

Så till det sorgliga, familjen Carlborg har fått ta farväl av sin fina stora Boss, Tassamigos Blixt Gordon. Han har tyvärr drabbats av degenerativ myelopati och nu blev livet för jobbigt och Nina och Lasse var tvingade att ta farväl av sin följeslagare sedan nio år. Vi sörjer med er och minns er fina stora Boss.

Boss 050626

Så här vill jag minnas honom, vackra ståtliga Bossen.

Grattis!

Grattis till Nina med Dimma till godk exteriörbeskrivning för korning! Grattis till Lina med Dyrka ”Kitty” till excellent på dagens rasspecial i Åkersberga, och också hon blev godk vid exteriörbeskrivningen för korning. Bjuder på två äldre kort på systrarna, först Dimma i hoppet och sen Kitty och Lina.

Dimma i full fart över hindret. Foto: Carlborg  Dyrka "Kitty" och Lina, lek är fin-fin belöning.

Grattis Anette med Dallas!

Anette med Dallas ”Fender” var i helgen på inofficiell utställning arrangerad av Karlskoga BK. Resultatet var fin-fint, i bedömningen fick han HP och belv sen Bäst i Rasen (BIR). Sen slog de till med att även bli finalplacerade som BIS-4! Kul med en hovawart i finalplacering, det är ovanligt och riktigt kul. Grattis till er!Tidigare bild på Dallas "Fender", fullt ös i hofferace. Foto Nina Carlborg

Dylan BIR i Visby

Vi skickar ett stort grattis till Stina och Tassamigo’s Dylan ”Dunder” som i helgen representerade Tassamigos med den äran i dagarna två, först Gotlands Kennelklubbs nationella utställning på lördagen, där blev resultatet bästa tänkbara – Excellent med CK och BIR! Dagen efter på den Internationella, Excellent även då med CK, och andra bästa hane och reserv-CACIB, alltså snäppet sämre placeringsmässigt men även det ett utmärkt resultat. Varmt grattis också till fina kritiker bägge dagarna och det lovar gott för framtiden med en sådan debut i öppenklass!

Dylan "Dunder", foto Stina Gyllarp.