Sorg och saknad

En hund med en stor personlighet har lämnat oss, Ariel somnade stilla in hemma i Grödby den 18 mars. nästan tretton och ett halvt år gammal. Efter ett friskt liv så tog det slut på hennes sätt. Hon valde själv när hon lämnade oss, vi behövde inte våndas över beslutet. Jag tog på dagen innan lunch en runda med henne och Nova, hon hängde med som vanligt och lufsade på bakom mig.  Sen på kvällen så bara segnade hon ner för att kort därefter inte längre andas, lungt utan ångest lämnade hon oss och nu är hon i hundhimlen och kan åter rusa fram över ängarna. Tack fina Ariel för allt du lärt mig, nu finns du kvar i dina fina barn och barnbarn, men vi saknar dig hos oss.

Ariel, fotograf Maria Kölestam

6 kommentarer till “Sorg och saknad”

  1. Usch, så trist! Det är aldrig roligt när sånt händer. Vi har sorg här också, samma dag som Ariel dog, dog även Patriks pappa knall och fall av hjärtinfarkt. Hoppas vi kan ta en prommis nån dag.
    //Helen, Idun, Tellus och Ceres

    1. Helen, beklagar verkligen er sorg! Vi måste absolut försöka ses någon dag. Vi sa ju det i höstas…

  2. Så fruktansvärt hemskt men ett underbart sätt att få lämna in på. Omgiven av alla sina nära och kära och under en helt vanlig dag. Kommer att minnas dig länge,gumman. Kram
    Maria

  3. Så sorgligt fina fina Ariel …Hon fick precis som vår gosse somna in med familjen, en tröst i det sorgliga. Värst är ibland när det faller in på datum som man alltid har kvar i minnet. Man lär sig aldrig att ta den stunden. Förstår hur ni har det Stora tröste krammar från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *