Mentaltest

I helgen deltog tre ur D-kullen på korningen mentaltestdel. Dyrka (Kitty), Dimma och Dylan (Dunder). Dimma var efter nyligen avslutat löp lite seg och nådde tyvärr inte upp till poänggränsen för godkänt men gjorde ändå bra ifrån sig på testbanan. Dyrka och Dylan hade roligt under testet och klarade sig med goda marginaler, Dyrka 431 poäng och Dylan 451 poäng, Dyrka hade sen tidigare godkänd exteriördel och får därmed numera titulera sig Korad, Dylan ska klara av den delen nu efter testet och får efter det också sin titel. Stort grattis till er alla tre för avklarat MT och till er som klarat GK lite extra grattis.

Ett svar på ”Mentaltest”

  1. Haft lite körigt och nu strular webbinloggningen till sidan, men klämmer ut ett GRATTIS här, i helgen deltog Gunnar och Tassamigo´s Dott ”Saga” på MT med utmärkt resultat, 404 poäng och GK, stort grattis!. Sen var även Annika med D´Molly med vid samma MT, där räckte tyvärr inte poängen men ändå bra jobbat genom testet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *