Dåligt med uppdateringar

Någon kanske kikar in här och undrar varför det inte skrivs något, jag Carin lever sedan ett år tillbaka ett liv utan hund. För första gången sedan 1989 så finns ingen hund i mitt hem, en känsla som tagit tid att vänja sig vid. Nova hade problem med artros och sina tänder och förra året så tog vi beslutet att hon fick somna in när inte ens smärtstillande hjälpte mot hälta. Som ägare tar man på sig ett ansvar och det ansvaret är att skona från onödigt lidande, jag tycket inte att en trogen vän ska hållas vid liv för mitt egos skull.  Även om det skär i hjärtat varje gång beslutet ska tas.

Av de två kullar som fötts hos mig så finns bara en individ kvar, det är ”Cilla”, Cherokee, mamma till kennelns D-kull. Alla andra av våra kära Arielbarn har lämnat oss tyvärr.

Nova, fotograf Maria Kölestam
Älskade Nova-gosnosen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *