Grattis, men också sorg

Ett inlägg som både rymmer glädje och sorg, som livet tyvärr ofta är. Börjar med det roliga, Tassamigos Dylan ”Dunder” och Dallas ”Fender” deltog på RM-utställningen i Vårgårda i helgen. Dallas fick VG och 2:a i ökl hanar, Dylan också VG och 4: i ökl hanar. Stort grattis till både Anette och Stina och tack för att ni visar upp era fina gossar. Stina passade samtidigt på att göra exteriördelen till korningen med Dylan och det gick utmärkt och han tituleras numera Korad Tassamigo´s Dylan, grattis till det också.

Så till det sorgliga, familjen Carlborg har fått ta farväl av sin fina stora Boss, Tassamigos Blixt Gordon. Han har tyvärr drabbats av degenerativ myelopati och nu blev livet för jobbigt och Nina och Lasse var tvingade att ta farväl av sin följeslagare sedan nio år. Vi sörjer med er och minns er fina stora Boss.

Boss 050626

Så här vill jag minnas honom, vackra ståtliga Bossen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *